Cobertes

Cobertes transitables
Cobertes planes
Manteniment de cobertes
Cobertes inclinades
Cobertes amb panell
2

A Jaume Saborit, SL som especialistes en la formació de cobertes amb panell, de xapa, cobertes deck, invertides amb graves o enjardinades, cobertes transitables, cobertes planes, cobertes de tràfic pesat (cotxes, camions, etc.), cobertes inclinades (sota teula, sota pissarra), etc.

Cobertes planes amb panell especial SENSE GRECA de fabricació pròpia, totalment fet a mida i amb l’aïllament amb gruix desitjat. S’eliminen els aiguafons convencionals i amb el mateix panell es forma la nova coberta i els nous aiguafons. Totalment impermeable i segellat en les unions, desaigües i sobreeixidors.

Garantim una completa estanquitat, amb bona resistència a les sals i als àcids.
 
Des de Jaume Saborit, SL oferim tota la formació de la coberta, des de la creació del projecte inicial de personal especialitzat cercant la millor solució, passant per la instal·lació dels materials, fins a l’entrega final de la coberta.

Manteniment de cobertes

La majoria de cobertes requereixen d’un manteniment exhaustiu, per tal de tenir sempre la coberta neta i en bon estat, per evitar ensurts en dies de pluges sobtades.

A Jaume Saborit, els hi oferim un servei de manteniment, valorat per a cada coberta: ens desplacem a peu d’obra i realitzem un estudi per tal de valorar el servei més adequat per a la seva coberta.

Jaume Saborit, SL els ofereix un tracte directe i personal, sense intermediaris ni representants, oferint sempre la solució adequada a les seves necessitats.

PHOTO-2022-03-23-19-03-36

Projectes realitzats

1

Segellar tub de sortida de fums a coberta panell

1

Substitució de cúpules de claraboies

1

Punxes anticoloms

1

Coberta alleugerida amb lona

1

Formació de coberta panell combinat, amb greca i llis

1

Formació d'aiguafons a coberta d'uralita.

1

Coberta plana amb panell sense greques

1

Rehabilitació de coberta amb panell sense greca

1

Instal.lacio de panell de coberta

Contacta amb Nosaltres.

Demana el teu pressupost sense compromís.