Aïllaments acústics

Apliquem aïllaments molt efectius per disminuir la transmissió de sorolls, esmorteir vibracions i eliminar ressonàncies. Hi ha molts sistemes com les aplicacions de plaques acústiques per a locals, habitatges, etc.

foto-aillament01
foto-aillament02
Transmissió de sorolls
Vibracions
Ressonàncies
Plaques acústiques
Ignifugacions

Apliquem:

Plaques acústiques per sostre que són plaques metàl·liques. (Permeten ocultar els conductes elèctrics, canonades i instal·lacions de ventilació, calefacció i aire condicionat, etc., i ofereixen la possibilitat d'accedir-hi fàcilment i ràpid.)

Panells acústics per a paret que són panells metàl·lics fabricats de xapa galvanitzada. (Serveixen per revestir les parets per millorar les característiques acústiques i térmiques d'oficines, locals comercials, sales, etc.)

Materials aïllants i absorbents del soroll

Llana de roca que s'utilitza per aïllar més el soroll i poder donar una estabilitat al foc.

Fibra de vidre

Apliquem:

Envans de Pladur que són plaques de cartró-guix.

Ignifugacions

Espuma de poliuretà expandit i flexible a base de poliéster. (Ofereix un bon aïllament tèrmic i estalvi d'energia.) Tipus de panells: amb estructura piramidal per a l'absorció acústica, perfil encoixinat per a l'absorció acústica, panells plans per a l'aïllament termoacústic, panells llisos per a l'aïllament termoacústic, panells fonoabsorbents resistents al foc, aglomerat resistent al foc, panells modulars, panells acústics, etc.

PKB-2 que serveix per aïllar entre parets mitgeres de veïns, parets, etc.

Contacta amb Nosaltres.

Demana el teu pressupost sense compromís.